top of page
quartz-granite-kitchen-countertops-scale

                 KUHINJSKI PULTI                 

________________________________________

NUDIMO VSE VRSTE KUHINJSKIH PULTOV IZ NARVNEGA ALI UMETNEGA KAMNA. IZMERIMO, PREGLEDAMO IN SVETUJEMO. ZA MANJ ZAHTEVNE PROJEKTE TER ZA MATERIJALE IZ ZALOGE IZDELKE DOSTAVIMO V ENEM TEDNU. PO DOGOVORU NUDIMO VGRADNJO PULTOV TAKO V NOVE KOT V ŽE OBSTOJEČE KUHINJE.

                 KOPALNIŠKE STENSKE OBLOGE IN PULTI              

__________________________________________________

PLOŠČE IZ NAŠE PONUDBE ZDRUŽUJEJO ELEGANCO IN UPORABNOST, ZNAČILNE ZA NARAVNI KAMEN.

POPOLNOMA NEPOROZEN MATERIJAL IN NJEGOVA TRDNA POVRŠINA ODPORNA NA MADEŽE, PLESEN, VLAGO IN BAKTERIJE PREDSTAVLJAJO ODLIČNO REŠITEV ZA OBLOGE IN POVRŠINE KOPALNIC

arga-dekton-bathroom.jpg
10-6-travertin-lorando-classic-beige-amb

                TALNE OBLOGE              

__________________________________________

NAJBOLJŠE PLOŠČICE IZ NARAVNIH KAMNIN ZA ČUDOVITA KAMNITA TLA, KOT NALAŠČ ZA DOSEGANJE JASNIH IN ČISTIH LINIJ IN ZA USTVARJANJE SODOBNEGA ALI ANTIČNEGA VIDEZA PRI NOTRANJEM ALI ZUNANJEM OBLIKOVANJU TAL.

                ZUNANJE STAVBNE OBLOGE                 

______________________________________________

FASADNA LINIJA (npr. NEOLIT KAMNA), PONUJA UČINKOVITEJŠE REŠITVE ZA NAJZAHTEVNEJŠE ARHITEKTURNE PROJEKTE. PREZRAČEVANE FASADE ZAGOTAVLJAJO NEPREKINJENO IZOLACIJO IN BLOKIRAJO NEPOSREDNO SONČNO SEVANJE ZA ZNATNE PRIHRANKE ENERGIJE. FASADE OBLOGAMI ODPORNIMI NA SPREMEMBE TEMPERATURE IN MADEŽE PREDSTAVLJAJO IDEALNO REŠITEV ZA NESKONČNO ELEGANCO IN UČINKOVITOST

al-saadiyat-villas-4.jpg
Granite-Fireplace-1.jpg

                 NOTRANJE STENSKE OBLOGE               

__________________________________________________

IZREZANE PLOŠČE VEČJEGA FORMATA DELUJEJO KOT ARHITEKTURNA OBLOGA, KI JE SPOSOBNA PREOBLEČI KATERI KOLI NOTRANJI PROSTOR. VELIK FORMATI TUDI ZMANJŠA ŠTEVILA SPOJEV MED PLOŠČAMI V PRID ESTETSKIM IN HIGIENSKIM REZULTATOM. MINIMALNA DEBELINA PA OMOGOČA, DA SE ŠIRŠE IN DALJŠE PLOŠČE NEPOSREDNO NANESEJO NA ŽE OBSTOJEČO POVRŠINO, NE DA BI BILO TREBA PREDHODNO ODSTRANITI OBSTOJEČO.

bottom of page